Smarta

3 Smarta Hem-fakta du behöver veta när du tar ditt hem in i moderniteten!

Med Smarta Högtalare som Alexa Echo, Google Home och Apple HomePod kan vi tända och släcka lampor, hantera våra timers, våra säkerhetskameror och mer genom att helt enkelt använda vår röst. Att ställa in ditt smarta hem med dessa enheter är enklare och billigare än någonsin. Om du bara är nybörjare inom detta område kan det dock finnas några smarta hem-fakta du behöver veta innan du börjar.

Som tur är har du precis landat på rätt plats: Smarta Högtalare ska precis diskutera de viktigaste fakta om smarta hem som alla borde veta innan de sätter in en smart högtalare i sitt hus eller kontor.

1.    Att välja en smart högtalare är att välja ett ekosystem

Det första du behöver för att ställa in ett smart system är en smart högtalare, så detta är ett av dina första val. Du måste dock vara medveten om att när du väljer den smarta högtalaren så väljer du ett helt ekosystem.

Om du till exempel väljer Apple HomePod, är du också på väg mot Apple när det gäller: mobilappen du behöver, smartphonen du behöver, vilken typ av enheter du behöver köpa, och så vidare…

2.  Tänk på priset på kompatibla enheter

Alla system är inte lika. Apples Echos system, till exempel, är det med färre och dyrare kompatibla enheter (i full Apple-stil, trots allt!). Å andra sidan är Alexa den med de billigaste enheterna och det bredaste utbudet av kompatibla enheter.

3.  Du behöver ett nav

Det här är något som ingen säger till dig: du kan ha hur många smarta högtalare du vill i ditt hus, men du behöver minst en med navfunktioner. Om du köper din första smarta högtalare, välj ditt system och välj sedan, genom de tillgängliga enheterna, en som är ett nav.

Det här är de tre stegen som gör att du kan börja din resa i världen av smarta hem på det bästa och mest optimerade sättet.

Om du vill läsa mer om teknik besök gärna denna bloggen jeapie.

Lär dig att hålla koll på din ekonomi i securetogether.

Fillers Previous post Fillers. De ger ditt ansikte en Boost av Ungdom!
Produkter Next post 5 Hushållsprodukter som du behöver!