renare-hem

Snabbtips för ett renare hem

Vem gillar inte att ha ett rent, välorganiserat hem? Idag ska vi prata om några snabba tips som hjälper dig att hålla ditt hem rent. Läs mer på min blogg här.

renare-hem-lgh
  • Bli organiserad. Ta dig tid att ha en dedikerad plats för varje föremål i ditt hem. Så fort du kommer in genom dörren, häng upp din jacka, låt den inte draperad över en stol. Lägg undan din tvätt så fort den är vikt. Gör ditt bästa för att få bort barnens leksaker varje dag. Att hålla allt på sin plats hjälper dig att hålla ditt hem renare på lång sikt.
  • Utveckla en vana. Sätt dig ner och gör ett städschema. Bara 10 minuter om dagen hjälper ditt hem att förbli i ett kontinuerligt rent tillstånd. Försök inte lämna allt för att hanteras en gång i månaden eller en gång i kvartalet.
  • Torka av ytor dagligen. Som en del av denna 10-minuters-om-dag-vana, se till att du torkar av bänkskivor och bord dagligen. Som en bonus, eftersom du torkar av dessa ytor, är du tvungen att ta itu med allt skräp som kan hota att samlas på det platta utrymmet. Detta hjälper dig att hålla koll på den ständigt närvarande faran att saker samlas där de inte borde.
  • Tvätta disk medan du lagar mat. Det är en enorm frestelse att lämna dina kastruller och kastruller och smutsiga diskbänkar i diskhon för att ta itu med morgondagen så att du kan sitta ner till din utsökta måltid och sedan smälta den lugnt. Istället, medan du har några minuter på dig (som när vattnet kokar), rikta uppmärksamheten mot vad som än väntar dig i diskhon och ta hand om det nu. Om du hänger med i takten med att smutsa ner disken är de enda du måste städa i slutet av kvällen de du åt din middag på.
  • Gör ett rum i taget. Även med dina 10 minuters städning om dagen, måste du göra en djuprengöring ibland. Det bästa är att välja ett rum i taget och fokusera all din energi på att få det att lysa.
  • Ha städmaterial på lager och till hands. Istället för att hålla ihop allt under diskbänken eller i en garderob, strö över dina städmaterial i hela huset så att när du märker att något behöver städas, kan du ta hand om det direkt. Håll till exempel toalettrengöring och duschspray i badrummet istället för under diskbänken.

Tryck på länken städfirma stockholm för att boka din nästa städtid.

Eller om du vill läsa mer om teknik klicka här https://nicetech.se/.

För fler städ tips kolla in denna bloggen tulpar.

Next post Naturlig hudvård: Så äter du dig snygg